L’hospital busca cap per al servei d’anestesiologia després de la jubilació del doctor Michel

El departament ha crescut moltíssim els darrers mesos alhora que s’ha rejovenit amb la incorporació de nous especialistes per cobrir les guàrdies d’UCI lligades en moltes ocasions a la pandèmia

El servei d'anestesiologia s'ha ampliat en nombre d'efectius.
El servei d'anestesiologia s'ha ampliat en nombre d'efectius. ARXIU

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) busca cap per al servei d’anestesiologia i reanimació de l’hospital. La jubilació del fins ara màxim responsable del servei, l’anestesista Alain Michel, ha obligat, com estava previst, a convocar un concurs intern per ocupar la plaça. El departament ha crescut molt. Hi ha tranquil·lament una dotzena d’especialistes en la matèria. Arran de la pandèmia s’han contractat molts facultatius per poder cobrir les guàrdies de la unitat d’intensius (UCI).

Per ocupar el lloc és necessari, òbviament, disposar del títol de metge especialista en anestèsia i reanimació via MIR o DES o quelcom equivalent i homologable i una experiència mínima de dos anys en l’àmbit assistencial com a metge especialista en la mateixa especialitat. També es valora experiència en la gestió d’equips humans i la capacitat de l’aspirant en lideratge, negociació i mediació.

alain michel
Alain Michel, que s'ha jubilat ara.

El projecte que s’encomana, que ha de suposar la millora del servei, és per a cinc anys i la proposta ha d’incloure la planificació mensual i anual dels recursos humans, indicadors a valorar i control i seguiment pressupostari. El coneixement en implantació de projectes estratègics també serà valorat, així com el coneixement en gestió clínica del servei. Una de les qüestions que es tindrà molt en compte és que la proposta que faci l’aspirant estigui orientada a l’eficiència, la innovació i el rigor.

Etiquetes

Comentaris

Trending