La concessionària del transport sanitari assegura que “hem establert les bases per seguir negociant”

L’empresa assegura que “no estem insatisfets” pel resultat de la votació dels treballadors en relació amb la proposta feta pels mediadors

Una de les ambulàncies d'Andorrana de Transport Sanitari.
Una de les ambulàncies d'Andorrana de Transport Sanitari. Toni Solanelles

La concessionària del transport sanitari ha encaixat bé el resultat de la votació sobre la proposta de mediació feta als treballadors. El portaveu d’Andorrana de Transport Sanitari i responsable de la divisió d’expansió de negoci d’Ambulàncies Egara, Oriol Tort, ha assegurat que “hem establert les bases per continuar negociant” i ha garantit que “el servei es continuarà prestant amb total normalitat”.

Tort, després de saber que el personal ha rebutjat la proposta dels mediadors per setze vots a deu, ha assegurat que “no estem insatisfets pel resultat i sí que estem satisfets per la millora substancial que hi ha hagut en el clima laboral els dos darrers mesos”. Segons el portaveu de l’empresa, malgrat que és clar que el procés de mediació queda finalitzat, els progressos que s’han vist els darrers temps són satisfactoris.

Una ambulància d'ATS pel centre d'Andorra la Vella aquest matí.

Relacionat

El personal del transport sanitari posa la proposta de mediació a votació i guanya el ‘no’

Per a la concessionària, després de tot allò que s’ha estat parlant, queda “les portes obertes per continuar negociant”. De fet, i més enllà del que pugui posar damunt la taula el ministeri de Salut o el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), i també en espera del que pugui dictaminar la inspecció de treball, es pot esperar un temps prudencial però no es pot descartar que en unes setmanes o mesos es restableixin els contactes amb els treballadors per intentar arribar a acords.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending