Cinc hospitalitzats per coronavirus

Durant el cap de setmana ha ingressat a planta, on ara són quatre persones les internades, un contagiat més per Covid

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

Puja el nombre de contagiats per coronavirus que romanen ingressats a l’hospital. Si divendres el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) anunciava que eren quatre les persones hospitalitzades, una de les quals a l’UCI, aquest matí ha anunciat que durant el cap de setmana una cinquena persona ha hagut de ser internada, també a planta. Durant el cap de setmana s’han diagnosticat diversos nous casos positius del virus.

L’increment de contagis, com ja va advertir el Govern, continua anant a l’alça, tant per l’increment de proves de detecció ràpida que s’estan fent com per l’arribada al país de persones que han estat fora del Principat de vacances. Malgrat que majoritàriament els grans brots estan controlats, els rastrejadors del ministeri de Salut tenen ara mateix una feina molt complicada atès que, certament, molts dels nous infectats duen el virus de fora.

En principi, aquesta tarda el ministeri de Salut hauria de fer una nova actualització de casos detectats des de divendres i fins avui, amb el cribratge als participants, infants i monitors, a les activitats esportives d’Escaldes pel mig. El SAAS manté que divendres eren quatre els hospitalitzats -el Govern es mantenia en què eren tres- i aquest dilluns ha elevat la xifra a cinc.

Etiquetes

Comentaris

Trending