Els casos actius de coronavirus continuen per sota del centenar

Durant la darrera setmana s'han detectat 62 positius i no ho hi ha cap ingressat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell

Comentaris

Façana de l'hospital.
Façana de l'hospital. TONI SOLANELLES

El ministeri de Salut ha detectat 62 positius de coronavirus durant la darrera setmana. El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres ha fet l'actualització aquest dimecres. Ha informat que el nombre de casos actius se situa en 94, una dotzena més des de l'última actualització sanitària i s'han donat 50 altes. A l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, no hi ha cap persona ingressada ni a planta ni a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

El nombre total de casos fins a la data és de 46.089. Hi ha hagut 45.841 altes i les defuncions vinculades a la malaltia sumen 154. Pel que fa a les vacunes administrades, des de l’inici del Pla s’han inoculat 159.356 vaccins (58.169 primeres dosis, 57.542 segones, 42.803 terceres i 842 quartes dosis).

Les persones majors de 60 anys poden concertar cita per rebre la segona dosi de record a través del telèfon 821955. Vista l’estabilització de les dades de les darreres setmanes, el Govern ha decidit prorrogar novament les mesures actuals durant una setmana més. Seran d’aplicació fins el proper dimecres 7 de setembre.

Comentaris

Trending