Canillo, Ordino i Escaldes se sumen a la distribució dels tests d’antigen

El comú d’Andorra la Vella també posarà en marxa l’entrega dels ‘kits’ a partir d’aquesta tarda a l’antiga plaça de braus al xamfrà de Prat de la Creu amb el carrer Doctor Vilanova

Un ciutadà canillenc recollint el test en les instal·lacions del telecabina del Tarter sota l'atenta mirada del cònsol.
Un ciutadà canillenc recollint el test en les instal·lacions del telecabina del Tarter sota l'atenta mirada del cònsol. COMÚ DE CANILLO

Els comuns de Canillo, Ordino i Escaldes han iniciat aquest dissabte de bon matí la distribució dels tests d’antigen que gratuïtament facilita el Govern als ciutadans davant les properes celebracions nadalenques. Aquesta tarda de dissabte també posa en marxa l’entrega el comú d’Andorra la Vella, que posa a disposició dels ciutadans dels ‘kits’ a l’antiga plaça de braus, l’ex-seu del COEX, al xamfrà dels carrers Prat de la Creu i Doctor Vilanova.

Sant Julià i la Massana ja van iniciar el repartiment aquest divendres mateix mentre que el comú d’Encamp no farà el lliurament fins dilluns, amb la diferència que portarà els tests als domicilis personals de les persones de més de setanta anys. Totes les corporacions han posat àmplies franges horàries i, en molts casos, més d’un punt de distribució a la parròquia per facilitar la recollida.

L'operativa establerta pels diferents comuns per dur a terme el repartiment dels tests d'antígens gratuïts.
L'operativa establerta pels diferents comuns per dur a terme el repartiment dels tests d'antígens gratuïts

Tots els comuns demanen que, a poder ser, un únic membre de la unitat convivent reculli tot els tests corresponents a la seva unitat familiar. Això sí, cal que portin els carnets de la CASS com a justificant de totes aquelles persones que hagin de rebre els tests, que van dirigits als residents de més de sis anys. No és del tot descartable que es pugui acabar lliurant un segon test per persona però no està clar.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending