El brot Covid a Clara Rabassa afecta 20 persones, 17 padrins i tres treballadors

En la darrera setmana, es continua detectant una incidència a l’alça, amb gairebé 500 nous contagis i els casos actius, novament, per sobre dels 700

Entrada a l'edifici Clara Rabassa.
Entrada a l'edifici Clara Rabassa. Altaveu

El brot de coronavirus que afecta la residència Clara Rabassa, que ha obligat a restringir les visites i les sortides dels padrins, ha contagiat, fins ara, 17 usuaris i tres treballadors. Des de Salut, però, s’ha volgut assegurar que en la majoria de persones, el quadre simptomàtic és lleu. Aquestes infeccions són només la punta de l’iceberg d’un clar repunt de la Covid-19. L’evolució de la darrera setmana ha fet incrementar fins a més de 700 els casos actius, amb gairebé 500 nous contagis.

Segons les dades facilitades aquest dimecres des del Govern, des de la darrera actualització, Salut hauria comptabilitzat 494 nous positius. Es confirma, d’aquesta forma, el repunt de la malaltia que també s’ha viscut als països de l’entorn. Com que el nombre d’altes és inferior, el que s’incrementa és la xifra de pacients actius, que arriba als 716.

Rètols a l'entrada de l'edifici de Clara Rabassa.

Relacionat

Clara Rabassa suspèn les visites per un repunt de casos de coronavirus

A aquesta evolució negativa hi ha contribuït de forma important el brot que s’ha viscut a la residència Clara Rabassa. Víctor Filloy, que aquest dimecres actuava com a ministre portaveu, ha xifra en 20 els afectats. D’ells, 17 són padrins. També hi ha tres treballadors. En tots els casos, ha assegurat, la simptomatologia és de caràcter lleu.

Pel que fa a l’hospital, malgrat aquest increment de contagis, la pressió es manté baixa. Tot just hi ha dos pacients ingressats, a planta, un més que la setmana passada. La bona notícia és que es manté el nombre de víctimes mortals en 153.

Comentaris

Trending