El British College posposa un dia el retorn a l’activitat presencial

Malgrat que Salut havia autoritzat el reinici de les classes, la direcció del centre d’ensenyament britànic ha decidit frenar un dia més la reactivació de les aules

L'edifici del British College of Andorra.
L'edifici del British College of Andorra. British College

El British College, si no hi ha cap més incidència, tornarà a posar-se en marxa de manera presencial aquest dimarts, un dia més tard del que era previst. El centre d’ensenyament britànic amb seu al que era l’alberg de la Comella, ha decidit per iniciativa pròpia posposar una jornada el retorn a la normalitat, després que fa deu dies es detectés un brot Covid que afectava pràcticament a tota l’escola, inclòs el claustre de professors.

De fet, quan la setmana passada es va decidir de comú acord amb l’Oficina Covid, els ministeris d’Educació i Salut, i el propi centre, clausurar durant uns dies l’escola i fer educació telemàtica, hi havia casos positius en deu de les onze aules que té l’escola i, també, estava contagiat un nombre significatiu de docents. D’aquí que es va prendre la decisió de tancar el centre a la presència física.

Accés al British College of Andorra.

Relacionat

El British College tanca almenys fins dilluns pel coronavirus

Segons les fonts consultades, ha estat la direcció del centre la que ha decidit ajornar com a mínim un dia el reinici de les classes presencials, per una qüestió logística i evitant així que els pares haguessin d’acudir a portar els fills en una zona que en situacions de climatologia adversa sol ser també de complicat accés. En principi, aquest dimarts s’hauria de tornar a la normalitat.

Comentaris

Trending