El British College tanca almenys fins dilluns pel coronavirus

Les darreres 24 hores s’han notificat 43 nous casos en general que, gràcies a les 42 altes decretades, han compensat la xifra de malalts actius

Accés al British College of Andorra.
Accés al British College of Andorra. ARXIU

Tanca el British College. Com a mínim fins dilluns. Hi ha positius confirmats en deu de les onze classes del centre i també entre l’equip docent hi ha contagiats. Davant d’aquest escenari, l’Oficina COVID, el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i escola han acordat el seu tancament fins el proper dilluns i oferir les classes de manera telemàtica. En global, respecte de la població escolar, hi ha 59 aules en vigilància activa –2 total i 57 parcial– i 29 en passiva.

Ja els darrers dies s’havia notat una alta incidència de positius en el centre que ocupa les antigues instal·lacions de l’alberg d’Andorra la Vella. Davant d’això, aquest dilluns es va fer un cribratge que ha permès confirmar l’alta incidència de contagis i la seva clausura temporal. Les proves diagnòstiques específiques es tornaran a realitzar els propers dies, just abans de decidir la reobertura de l’escola.

Més enllà d’aquest centre, i a nivell global de país, les darreres 24 hores, segons les dades de seguiment epidemiològic del Govern, s’han notificat 43 nous casos que gràcies a les 42 altes decretades fan que es mantingui estable la xifra de malalts actius. N’hi ha un més: 524. D’aquests, dues persones resten ingressades a la planta de l’hospital i tres més a l’UCI del mateix centre, totes ja amb ventilació mecànica.

VACUNACIÓ

Pel que a la vacunació, aquest dilluns es van injectar pràcticament un miler de terceres dosis. En concret, 977. A més a més, es van inocular 127 primeres dosis i 87 segones. En conseqüència, des de l’inici del pla de vacunació, ja s’han administrat 110.749 vacunes –55.349 primeres dosis, 54.115 segones i 1.285 terceres.

Etiquetes

Comentaris

Trending