Una avaria a l’escànner de l’hospital fa derivar pacients cap a centres privats

El SAAS limita a un sol dia el temps que la màquina ha estat fora de servei, però els establiments de diagnòstic per la imatge estan fent lloc per rebre casos d’urgència

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

L’escànner de l’hospital, la màquina que entre altres coses permet realitzar les proves diagnòstiques per la imatge conegudes amb l’acrònim TAC, ha sofert una avaria els darrers dies que ha fet que tant els pacients que tenien programades proves i no s’han pogut desprogramar com, sobretot, aquells usuaris ingressats al centre hospitalari que havien de passar per la màquina s’hagin hagut de derivar a centres privats.

Fonts del SAAS han assegurat que l’escànner ha estat un sol dia fora de servei i que després de canviar una targeta, la màquina ja hauria tornat a funcionar. Però això contradiu el que alguns pacients i facultatius han explicat. La situació hauria durant alguns dies més, encara avui s’estaven derivant pacients a centres de diagnòstic per la imatge privats i fins i tot alguns d’aquests establiments estava modificant la seva planificació per poder acollir urgències de l’hospital en els propers dies.

Etiquetes

Comentaris

Trending