Represa dels treballs per enllestir les obres a la CG1

S'enquitrana l'avinguda Francesc Cairat, a Sant Julià de Lòria, amb la posada en marxa de 33 places d'aparcament en zona blava, places de taxi, motos i minusvàlids

Treballs aquest divendres a l'avinguda Francesc Cairat.
Treballs aquest divendres a l'avinguda Francesc Cairat.
La tornada a la feina de la construcció ha permès la represa dels treballs que s'estan fent per completar la posada en marxa d'un part del nou vial a la CG1 a la parròquia de Sant Julià de Lòria, entre el carrer Isidre Valls i la rotonda de Fontaneda. Els treballs es van aturar per la pandèmia de la Covid-19.

Els primers treballs són els d'enquitranament amb la creació de 33 places d'aparcament en zona blava, places de taxi, motos i minusvàlids. Hi haurà 5 parades de bus ja que el Bus Exprés, que fins ara acabava al pont de Molines, continuarà el seu recorregut fins a la rotonda de Fontaneda. Hi ha una nova parada a prop del comú.

Durant la Setmana Santa s'havia de fer una prova pilot de trànsit a l'avinguda Francesc Cairat amb un carril reversible però la pandèmia ho va evitar. La rotonda de Fontaneda és una part de la fase 1 de la desviació. N'hi ha quatre previstes i ja estven en funcionament les 3 i 4 que són el túnel de la Tàpia i els seus accessos d'Aixovall, respectivament. Preguntat aquest dijous per la continuïtat de les obres, el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, va dir que encara no hi havia cap decisió.

 

 

 

Comentaris

Trending