Reobert l'aparcament del Roc dels Escolls

Han acabat les obres de sanejament per evitar els despreniments de pedres

-
-
L'aparcament del Roc dels Escolls, a l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella, ja torna a estar obert després de les obres de sanejament que s'han dut a terme a causa dels despreniments de pedres que van tenir lloc durant el mes d'agost passat. La instal·lació està destinada a l'aparcament de motocicletes i a l'estacionament de vehicles comercials.

Les obres han consistit en la protecció de part del mur que era inestable, especialment en dies de pluja, perquè hi havia petits despreniments de pedres. En detectar aquests problemes, el comú d'Andorra la Vella va col·locar diverses tanques per evitar l'aparcament de motocicletes i va posar fil a l'agulla per trobar una solució tenint en compte que també és una zona molt concorreguda de pas de vianants entre la plaça del Poble, la plaça Rebés i l'avinguda Meritxell. En el mateix lloc hi ha diversos contenidors de recollida selectiva d'escombraries.

Es va demanar un informe geològic i diversos estudis tècnics abans d'iniciar les obres que han seguit els terminis previstos. 

Comentaris

Trending