El diaca lauredià Jerrick Banzuela serà ordenat capellà aquest divendres a la Seu d’Urgell

L'Arquebisbe Bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives farà la imposició de mans al que durant vuit anys va ser l'organista de l'església de Sant Julià de Lòria

Comentaris

jerrry4806 9009 22ea57a92992 10 1000x430
jerrry4806 9009 22ea57a92992 10 1000x430

El diaca lauredià Jerrick Banzuela serà ordenat sacerdot aquest divendres a dos quarts de sis, a la Catedral Basílica d'Urgell per la imposició de mans de monsenyor Joan-Enric Vives, Arquebisbe Bisbe d'Urgell. El dia 25 a dos quarts de vuit celebrarà la seva primera missa a Sant Julià de Lòria i l'endemà ho farà al Sagrat Cor de Balaguer on exerceix actualment de diaca.

Banzuela ha estat durant vuit anys organista a l'església de Sant Julià de Lòria i paral·lelament ha cursat els seus estudis al seminari. Va rebre el març de l’any passat la institució de Lector i Acòlit a la Seu d'Urgell durant la missa crismal que va presidir el Bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives.

 Des d’aquell moment podía  proclamar en l’assemblea litúrgica les lectures de la Paraula de Déu (excepte l’evangeli), així com si cal també el salm, les pregàries dels fidels, la direcció dels cants, etc. El ministeri d’acòlit consisteix en ajudar els ministres ordenats en el servei de l’altar, distribuir la comunió als fidels, etc. Els ministeris de lector i acòlit van ser establerts pel papa sant Pau VI, l’any 1972, en substitució dels antics 'ordes menors'.

Comentaris (4)

Trending