‘Purito’ Rodríguez i Aleix Espargaró pedalaran des de casa seva contra el coronavirus

Els dos esportistes residents lideren el repte #JoPedaloaCasa que servirà per recaptar fons per a l’estudi mèdic #JoEmCorono

El 'Purito' serà un dels participants.
El 'Purito' serà un dels participants.

El ‘Purito’ Rodríguez serà un dels participants en el repte #JoPedaloacasa que s’ha impulsat per recollir fons per tirar endavant un estudi mèdic contra el coronavirus. El ciclista no serà pas l’únic resident a Andorra que s’ha apuntat a la iniciativa. També ho farà el motociclista Aleix Espargaró. La cita és dissabte vinent, de nou del matí a nou del vespre.

La iniciativa segueix l’estela de la protagonitzada, entre altres, pels ultrafondistes Kilian Jornet o Pau Capell animats pel fotoperiodista i també corredor Albert Jorquera. Amb #Jocorroacasa es van recaptar 83.000 euros i es van assolir els 7.500 participants. Ara, el torn és el dels ciclistes. L’objectiu, de nou, és aconseguir fons per l’estudi mèdic #JoEmCorono.

Segueix l'estala del #Jocorroacasa, que va recaptar fins a 83.000 euros

El repte, impulsat en aquest cas per l’associació contra el càncer RideForHer, tindrà lloc dissabte, a partir de les nou del matí. Els participants hauran de córrer, en aquest cas en bicicleta estàtica, la distància que vulguin. Evidentment, als respectius domicilis. Entre els esportistes que s’han apuntat hi ha Joaquim Rodríguez, el ‘Purito’, i Aleix Espargaró, tots dos residents al Principat. Per tant, correran a Andorra. També hi col·laboren Tomi Misser, José Hermida o Sandra Jordà.

Si algú té ganes de participar però no disposa del material essencial en aquest cas: una bicicleta estàtica o bé espai a casa que sigui prou llarg per fer un petit circuit, l’organització dona una segona opció: fer-ho com a la iniciativa anterior. És a dir, caminant o corrent.

El repte funcionarà de forma molt similar a l’anterior. Via la plataforma de ciclisme virtual Zwitf, es crearà un grup especial que liderarà el ‘Purito’ i la resta d’esportistes professionals. Qui s’inscrigui i tingui dorsal hi podrà entrar i pedalar una estona amb ells. Qui vulgui seguir ho podrà fer a través del perfil RideForHeer d’Insgrama, que farà la retransmissió en directe.

Comentaris

Trending