Els socialdemòcrates volen saber quants efectius ha destinat el SAAS a combatre la pandèmia

La consellera general Susanna Vela entra una bateria de preguntes que el Govern, després de rebre la informació de la parapública, haurà de respondre per escrit

Comentaris

Susanna Vela durant una comissió legislativa.
Susanna Vela durant una comissió legislativa. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

La consellera general Susanna Vela va entrar divendres una bateria de preguntes escrites en relació als recursos humans que el SAAS i l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell destinats a la gestió de la pandèmia. Vela ha sol·licitat conèixer quin és el nombre d’efectius que s’ha assignat a les diferents àrees del SAAS i de l’hospital, agrupats per categories, així com el nombre de baixes laborals que s’han produït des de l’inici de la pandèmia fins a data d’avui i quines d’elles s’han cobert amb personal eventual.

La consellera general socialdemòcrata també ha demanat pels horaris laborals del personal i pel nombre de retribucions pagades des del començament de la Covid-19 i el seu import total. Vela també ha preguntat sobre el nombre d’efectius de suport psicològic que es destinen als professionals sanitaris, una informació que ja havia sol·licitat prèviament en comissió al ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, però que encara no ha estat facilitada, així com el nombre de professionals que han estat atesos.

Comentaris

Trending