El PS vol les recomanacions que l’ONU va fer a Govern sobre la gestió dels gasos d’efecte hivernacle

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat una demanda d’informació després que el cap del grup d’experts afirmés la informació era confidencial

Comentaris

Susanna Vela al Consell General.
Susanna Vela al Consell General. PS

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat a sindicatura una demanda d’informació en relació al treball entre la delegació d’experts de les Nacions Unides i els tècnics de l’Oficina de l’energia. La demanda la fa davant de les afirmacions del cap de la delegació d’experts que va dir que les recomanacions eren confidencials.

La jornada de treball va tenir lloc del 8 al 14 de maig entre la delegació d’experts del Secretariat de la Convenció del Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (UNFCCC) i els tècnics de l’Oficina de l’energia. L’objectiu compartir i analitzar la metodologia de treball sobre el sistema de gestió de gasos d’efecte hivernacle d’Andorra.

Vela ha sol·licitat la informació respectiva a la trobada després que el cap de la delegació d’experts afirmés que les recomanacions fetes al Govern eren confidencials i, per tant, no són públiques. Exposa que “no entenem la confidencialitat d’aquest tipus d’informació. Si volem que la ciutadania sigui conscient dels efectes d’aquest tipus de gasos ha de tenir la màxima informació possible per poder fer-hi front”.

Comentaris

Trending