El PS reivindica que el seu paper durant la crisi ha estat la recerca de solucions

Els socialdemòcrates diuen que han prioritzat clarament l'escenari de ser útils per als ciutadans i de generar debats positius

Comentaris

Pere Baró, Gerard Alís i Pere López aquest dijous abans de la trobada amb la premsa.
Pere Baró, Gerard Alís i Pere López aquest dijous abans de la trobada amb la premsa. Altaveu

El PS ha argumentat que la seva prioritat durant la crisis "ha estat la recerca de les solucions, aportar elements de debat i evitar el conflicte polític". El president el grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López ha recordat que "molts elements que hem portat a debat han acabat veient la llum com la moratòria bancària, els autònoms o les reduccions en el lloguer d'habitatges".

 

Els socialdemòcrates han volgut tancar el curs polític amb un berenar amb els mitjans de comunicació reiterant "la mà estesa" del partit en boca del secretari d'organització Gerard Alís. Després d'uns mesos molt complicats i d'un període de crisi, López ha manifestat que "el PS ha prioritzat clarament l'escenari de ser útils per als ciutadans andorrans, d'aportar solucions, de generar debats positius i constructius davant l'opció d'anar a un conflicte fàcil".

El balanç, per López és positiu. "S'ha acabat una primera fase i ara hi haurà unes dificultats econòmiques i uns costos per a l'Estat molt importants en una segona fase en la qual hem de veure com es paga tot això, com es reactiva l'economia, com sortim de les dificultats que la crisi ha generat i entra un escenari on la política agafa gran transcendència i tots hem de ser capaços de sumar per dibuixar escenaris de,recuperació i de diversificació econòmica".

En aquesta nova fase, segons el líder del PS, "el conjunt de les forces polítiques i els agents econòmics i socials i el conjunt dels ciutadans tenen un paper molt important per definir la nova etapa. La crisi ha evidenciat moltes mancances i moltes febleses, i el partit està en disposició de fer-ho, amb ganes tot mantenint aquest to constructiu i positiu de fer propostes per buscar solucions i esperem que amb una comissió de reestructuració o amb la fórmula que s'acabi adoptant al voltant d'una taula hi hagi representants de tots els sectors per treballar pel futur del nostre país".

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending