El PS critica la manca de millores a l’estadi Comunal i lamenta la “imatge que es donarà als Jocs”

El president i conseller general de la formació, Pere Baró, considera que s’haurien de millorar la zona de salts, de llançaments, els lavabos i el gimnàs

La zona de salts a l'estadi Comunal.
La zona de salts a l'estadi Comunal. PS

El president del Partit Socialdemòcrata i conseller general, Pere Baró, s’ha mostrat molt crític per l’estat en què es troben les instal·lacions de l’estadi Comunal, Joan Samarra. Considera que les millores que vol fer el comú de la capital de cara als Jocs dels Petits Estats del 2025 són insuficients i assegura que la imatge que es donarà “no serà la millor”. En aquest sentit, aposta perquè els usuaris disposin d’una bona infraestructura.

El parlamentari va entrar una pregunta escrita per conèixer les instal·lacions esportives que es farien servir per als Jocs dels Petits Estats del 2025 i l’estat en què es troben. Govern va contestar que “són globalment bones”. Una de les principals preocupacions de Baró és l’estat de l’estadi Comunal. Des del comú s’ha manifestat que es faran millores al tartan de la pista d’atletisme i a les graderies.

Les queixes que ha rebut per part dels usuaris i la visita posterior que va fer juntament amb els consellers socialdemòcrates al comú d’Andorra la Vella ha servit per constatar “una manca de millores”. Més enllà dels canvis previstos, té clar que cal fer obres “als vestidors, la zona de llançaments, la de salts, els lavabos i el gimnàs”. Lamenta que “mai s’ha fet una inversió important i s’han anat fent pegats”.

Una imatge d'arxiu de l'Estadi Comunal.

Relacionat

El tir al plat i el bàsquet 3x3, pendents d’emplaçament per als Jocs dels Petits Estats

De cara als Jocs dels Petits Estats del 2025 que organitzarà Andorra, el conseller general socialdemòcrata assegura que “la imatge que es donarà no serà la millor”. Remarca que “et diran que si anem per Europa les altres instal·lacions estan també a mitges. D'acord. I? Al final tant ens preocupa la imatge per altres àmbits i aquest?”. Per aquest motiu, pensa que “la ciutadania que hi va a fer esport necessita unes bones instal·lacions”.

Pere Baró creu que ha de ser una prioritat de cara al proper consolat que surti de les eleccions comunals del 17 de desembre. Una de les opcions, apunta, seria que la corporació adquireixi el terreny. Cal tenir en compte que l’arquitecte Pere Cervós va ser el guanyador del concurs d’idees per la reforma del Comunal, però des del comú es va obrir un període de reflexió per dimensionar les obres.

 

Comentaris (3)

Trending