El tir al plat i el bàsquet 3x3, pendents d’emplaçament per als Jocs dels Petits Estats

Les úniques millores que el comú d'Andorra la Vella farà a l’estadi Comunal Joan Samarra seran un tractament complet del tartan de la pista d’atletisme i la renovació dels seients de les graderies, treballs que començaran la primavera vinent

Una imatge d'arxiu de l'Estadi Comunal.
Una imatge d'arxiu de l'Estadi Comunal. ARXIU

Els Jocs dels Petits Estats que acollirà Andorra l’any 2025 comptaran amb 18 disciplines, de les quals dues encara no s’ha decidit quina instal·lació es disputaran. Es tracta del tir al plat i del bàsquet 3x3. Així ho posa en relleu la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, en resposta a les preguntes del conseller general socialdemòcrata, Pere Baró, en les que assenyala que a l’estadi comunal Joan Samarra només es farà un tractament complet al tartan i es renovaran els seients de les graderies.

El Comitè Organitzador dels Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025 encara no ha decidit on es disputaran les disciplines de tir al plat i de bàsquet 3x3. Així ho exposa Bonet en una de les preguntes escrites formulades pel parlamentari socialdemòcrata. Sobre les condicions de les instal·lacions esportives, assegura que “són globalment bones, tot i que som conscients de les millores que cal dur a terme a l’estadi Comunal Joan Samarra.

En cap cas, el comú de la capital durà a terme la renovació integral que té prevista i les millores se situen en un tractament complet del tartan de la pista d’atletisme “sense que sigui necessari canviar-lo per un de nou, i es renovaran els seients de les graderies”. Segons el comú, els treballs començaran la primavera vinent. D’altra banda, també caldrà millorar el camp de tir de Pal si finalment s’hi duen a terme les proves de tir al plat.

Etiquetes

Comentaris

Trending