Montaner pregunta a Govern quin és el retorn econòmic previst de l'Andorra Multisport Festival

La consellera també ha demanat el contracte signat entre les dues entitats, així com l’estudi de viabilitat i de retorn econòmic pel país

Comentaris

La consellera general de Terceravia, Carine Montaner
La consellera general de Terceravia, Carine Montaner Altaveu

La consellera general del grup parlamentari Terveravia-Unió Laurediana, Carine Montaner, d’acord amb el que disposa el capítol IV del reglament del Consell General, ha preguntat a govern quin és el retorn previst de l’organització de l’Andorra Multisport Festival i si hi haurà un reemborsament als participants si la situació sanitària porta a la cancel·lació de l’esdeveniment.

Montaner ha mitjançat la demanda de forma escrita aquest divendres. Així doncs, Govern haurà de contestar la demanda d’informació respecte a la previsió econòmica que generarà l’esdeveniment i si el contracte establert amb l’empresa organitzadora preveu el reemborsament als participants en cas de cancel·lació, tenint en compte la incertesa del context sanitari.

A més a més, la consellera també ha demanat la còpia del contracte firmat entre Govern i The Ironman Grup -l’empresa organitzadora d’esdeveniments esportius més gran del món-, i l’estudi de viabilitat i de retorn econòmic pel país. La demanda arriba després que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo declarés que s’esperen uns beneficis d’entre 10 i 14 milions amb una inversió d’1,5 milions d’euros.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending