Malestar entre integrants i simpatitzants d’Andorra Sobirana per ‘l’abandó’ de Nomen

Organismes administratius i jurisdiccionals han imposat multes a components de la formació que es va presentar en les eleccions del 2019 i qui va ser cap de llista en aquell moment no hauria atès les peticions dels afectats

Presentació el 2019 d'Andorra Sobirana.
Presentació el 2019 d'Andorra Sobirana. altaveu

Diversos components de les candidatures que al 2019 va presentar Andorra Sobirana i també persones que hi van estar al seu entorn han mostrat els darrers dies el seu malestar amb qui llavors va ser el cap de llista de la formació, l’economista i exconseller general Eusebi Nomen. Consideren que quan hauria fet falta que estigués al seu costat els ha “abandonat” i no saben res de res per molt que intentin posar-s’hi en contacte.

La formació, que amb prou feina fa quatre anys va acabar presentant una candidatura nacional i una altra de territorial, a Canillo, no hauria acabat de fer les coses ben fetes a nivell administratiu, burocràtic, passades les eleccions, que no els va permetre accedir al Consell General. Per diferents motius i, especialment, perquè la formació no tenia cap mena d’estructura muntada, els comptes del partit es van presentar tard.

Andorra Sobirana va presentar dues llistes el 2019.

Relacionat

Multa de 3.000 euros a la candidatura canillenca d’Andorra Sobirana

I tant per la via administrativa (Tribunal de Comptes) com per la via jurisdiccional s’han fet advertències que han acabat amb multes econòmiques per a persones que van participar del procés electoral més per donar suport a coneguts que no pas per una altra cosa. I ara, lamenten, que s’han trobat “sols” i sense trobar cap mena de resposta per part de qui va ser el número 1 i referent de la candidatura.

Sense cap bossa comuna ni cap compte d’on poder pouar, aquells que hagin estat multats -perquè al final, en la gran majoria de casos les responsabilitats acaben sent unipersonals- hauran d’assumir les quanties -3.000 euros almenys en un cas- que se’ls han imposat si no volen arrossegar un deute judicial que més aviat que tard els podria comportar problemes.

Comentaris (2)

Trending