Liberals vol que tothom tingui la bandera penjada per la Constitució

La formació liderada per Josep Maria Cabanes ha encarregat 150 banderes que les repartirà entre els ciutadans i comerços

Josep Maria Cabanes, Maribel Lafoz i Jaume Bonell
Josep Maria Cabanes, Maribel Lafoz i Jaume Bonell Albert Sanjuan

La formació liderada per Josep Maria Cabanes vol que tothom pengi la bandera d’Andorra al Balcó el pròxim dimarts 14 de març amb motiu del Dia de la Constitució, que enguany celebra 30 anys. Per aquest motiu, ha encarregat 150 banderes que les repartirà entre la ciutadania i els comerços.

Cabanes ha explicat que “sovint hem observat que tothom penja la bandera pel Dia de Meritxell, però pel 14 de març aquest gest no es repeteix tant”. Destaca que la bandera d’Andorra “és un distintiu nacionalista i un signe d’identitat i sobirania”. En aquest sentit, ha destacat que el partit és “el més antic de la història d’Andorra i estem a prop també dels 30 anys com la Carta Maga”.

Per tal que tothom pugui tenir la bandera, Liberals ha encarregat 150 banderes que les repartiran entre els ciutadans i comerços que la vulguin. Precisament, dilluns a les 19 hores els membres del partit encapçalats pel cap de llista a les eleccions generals del 2 d’abril, faran una passejada per l’eix comercial repartint aquest element, tot i que també es podrà anar a buscar al local del partit.

EL QÜESTIONARI S’ENVIARÀ ALS SINDICATS

El cap de llista de Liberals ha assegurat que la plataforma sindical va enviar el qüestionari a una altra adreça de correu electrònic. “Quan ens vam adonar d’aquest fet ja havia passat la setmana. El qüestionari s’enviarà durant el dia d’avui amb les respostes a les preguntes formulades”, ha puntualitzat.

Comentaris (38)

Trending