Liberals inicia el procés per escollir el candidat a cap de Govern

Les persones interessades poden presentar la seva candidatura fins al 10 de maig i han de tenir el suport del 10% dels afiliats

Liberals d'Andorra prepara el camí per escollir el candidat a Cap de Govern.
Liberals d'Andorra prepara el camí per escollir el candidat a Cap de Govern.

El partit Liberal ha iniciat el procés per escollir el cap de llista a les eleccions general. La recerca del candidat s'obre avui i acabarà amb el congrés on es votarà la persona escollida. Totes les persones que vulguin optar a Cap de Govern hauran de tenir el suport del 10% dels afiliats.

Des d’avui i fins al pròxim 10 de maig, està obert el termini per a totes aquelles persones que vulguin optar a liderar la llista nacional per a les eleccions generals i, per tant, optar a Cap de Govern. Els candidats han de comptar amb el suport de, com a mínim, el 10% dels afiliats del partit. Cal recordar que aquests només poden donar suport a una de les candidatures.

Una vegada finalitzat aquest termini, de l’Executiva Nacional disposarà, com a màxim d’un mes, per validar les candidatures rebudes i de comprovar que tots els suports són vàlids. Aquest procés finalitzarà, com a màxim el 30 de juny, amb la convocatòria d’un congrés, on el candidat o candidats podrà exposar els objectius i programa de la seva candidatura i clourà amb la votació de la persona escollida.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending