Els dos consellers comunals liberals d’Encamp deixen l’afiliació al partit

Èric Alguacil i David Cruz es donen de baixa de la formació però mantindran la contribució econòmica fins a final de mandat i facilitaran la informació que el comitè parroquial els pugui requerir

Èric Alguacil en un acte popular al Pas de la Casa.
Èric Alguacil en un acte popular al Pas de la Casa. COMÚ D'ENCAMP

La baixa de Liberals del president del comitè parroquial d’Encamp, Carles Bernardo, no serà l’única. S’hi afegeix finalment la dels dos consellers de comú: Èric Alguacil i David Cruz. Els responsables de recursos humans i de cultura i afers socials de la corporació encampadana abandonen l’afiliació en el partit que presideix Jordi Gallardo però es comprometen a seguir mantenint les contribucions econòmiques fins a final de mandat i a facilitar la informació comunal que el comitè parroquial requereixi.

En un comunicat, els dos consellers expliquen que “ja hem comunicat aquesta decisió al ple del comú, on s’ha destacat que per part d’aquests, no hi haurà cap tipus de canvi pel que fa al compromís que s’adquirí als darrers comicis, mantenint-nos com a consellers liberals en ideologia dins el comú, i defensant com hem fet fins ara, el programa electoral que al seu dia es va consensuar amb UP i DA”. Alguacil i Cruz també expressen la voluntat, s’ha dit, de “seguir a disposició del nou comitè parroquial de liberals que, al seu dia, sorgeixi”, atès que amb les baixes de Bernardo, Ferran Costa i ara les seves dues, hi haurà d’haver remodelació important.

Carles Bernardo presidia fins ara el comitè d'Encamp.

Relacionat

El comitè liberal d’Encamp es queda sense president

“Això implica que si el nou comitè ho considera, els consellers podrien prendre part de les reunions que es convoquin per informar de tot allò que sigui relatiu a la seva tasca com a consellers, així com també per recollir tots aquells dubtes, queixes, inquietuds, idees o propostes que des del comitè consideressin oportú traslladar al sí del comú”. Finalment, Cruz i Alguacil expliquen que “en acte de cordialitat, seguirem fent front al pagament de les mensualitats acordades a inici de mandat com a contribució a Liberals d’Andorra, i així es seguirà fins a finalitzar dit mandat”. Cruz va arribar a la política de bracet amb Ferran Costa i Alguacil és del sector Forné, que s'ha mostrat altament crític amb la deriva de l'actual direcció liberal.

Comentaris (9)

Trending