El comitè liberal d’Encamp es queda sense president

Carles Bernardo decideix deixar el partit després de l’escissió entre ‘cabanistes’ i ‘pallaresistes’

Comentaris

Carles Bernardo presidia fins ara el comitè d'Encamp.
Carles Bernardo presidia fins ara el comitè d'Encamp. LIBERALS

El degoteig de baixes, tot i que molt controlat, entre militants liberals continua. Un dels darrers en decidir deixar el partit que continua presidit per Jordi Gallardo és el fins ara president del comitè parroquial d’Encamp, Carles Bernardo. Els darrers dies aquest jove militant liberal ha decidit donar-se de baixa de Liberals. En principi, els dos representants de la formació al comú, Èric Alguacil i David Cruz continuen en la disciplina liberal.

Després del d’Escaldes i el de la Massana, el d’Encamp és el tercer grup local que s’haurà de refer arran de l’escissió entre ‘cabanistes’ i ‘pallaresistes’, per dir-ho d’alguna manera. Tot i que un dels homes forts dels escindits, Ferran Costa, era membre del comitè parroquial encampadà fins a la fractura, aquest grup està fortament controlat pel sector oficial, amb la secretària general, Maribel Lafoz, al capdavant.

Cert és, també, que la formació presidida per Gallardo ha guanyat alguns militants els darrers dies. De fet, el nucli dur dels liberals continuistes estan fent un esforç important per aconseguir noves afiliacions des de l’entorn de les pròpies amistats alhora que animen els díscols a formalitzar la baixa. Mentrestant, el grup que encapçalen Judith Pallarés i el citat Costa encara resta avaluant la situació abans de formalitzar cap moviment.

Comentaris (5)

Trending