Desencantats amb la política demòcrata a Canillo articulen una alternativa parroquial

El desencís amb DA fa que la formació tingui dificultats per tancar la candidatura territorial, que tindrà Meritxell Alcobé de primera suplent de Guillem Casal i Jordi Jordana

Guillem Casal (esquerra), fins ara cap de gabinet del cap de Govern, ha de liderar la llista demòcrata.
Guillem Casal (esquerra), fins ara cap de gabinet del cap de Govern, ha de liderar la llista demòcrata. SFGA

Que cada vegada és més difícil fer candidatures territorials n’és una clara prova el que estaria succeint a Canillo. El desencís que hi ha en l’entorn històric liberal, que posteriorment ha virat cap a Demòcrates, no només està dificultant que Guillem Casal i Jordi Jordana puguin tancar la llista sinó que hi hagi tot un moviment decidit a articular una alternativa per evitar que els ‘taronges’ sigui l’única candidatura a la parròquia.

Casal i Jordana haurien d’estar acompanyats en el primer lloc de suplent per la docent Meritxell Alcobé, que no és la primera vegada que ocupa una suplència en una llista territorial i que, a més a més, havia estat consellera comunal. Però els perfils que es pretenen pel quart i el cinquè lloc no acabarien de quallar. I en gran part és perquè el desencantament és tan gran que s’està mirant d’articular una candidatura que pugui plantar cara als demòcrates.

Jordi Jordana va ser conseller general del 2005 al 2009.

Relacionat

Jordi Jordana acompanyarà finalment Guillem Casal a la territorial demòcrata de Canillo

Els ‘rebotats’, per dir-ho d’aquesta manera, no descartarien anar a l’aixopluc de l’aliança socialdemòcrata si hi ha una entesa que convingui a totes bandes. El PS estaria sondejant diverses persones per mirar de fer una llista territorial. Els socialdemòcrates, però, ja han deixat clar en diverses ocasions els darrers dies que no faran una candidatura sols per fer-la.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending