Jordi Jordana acompanyarà finalment Guillem Casal a la territorial demòcrata de Canillo

La representació canillenca a la candidatura taronja nacional encara no està definida, encara que no es descarta que sigui ostentada per l’actual presidenta suplent del grup parlamentari, Mònica Bonell

Jordi Jordana va ser conseller general del 2005 al 2009.
Jordi Jordana va ser conseller general del 2005 al 2009. ARXIU

L’advocat Jordi Jordana serà finalment qui acompanyarà el politòleg i actual cap de gabinet del cap de Govern, Guillem Casal, en el lideratge de la llista territorial de Demòcrates a Canillo. Malgrat que durant molts dies estava sobre la taula el nom de l’excònsol Josep Mandicó com a segon de la candidatura parroquial, finalment l’empresari i ramader no formarà part, si no canvien les coses, del cinquet taronja canillenc.

El comitè parroquial demòcrata a Canillo hauria donat per tancada com a mínim la parella que encapçalarà la territorial. D’aquesta manera, Jordana, que els darrers anys s’ha dedicat de ple a l’activitat jurídica i, de fet, ha estat fent diversos assessorament per l’entorn governamental, tornarà a la primera línia política. Ja va tenir representació comunal i en la legislatura que va tenir Albert Pintat de cap de Govern va ocupar un paper rellevant en el llavors grup parlamentari liberal.

Cal definir un primer suplent que podria ser clau en funció del paper que pugui acabar assumint Casal en funció de victòria global demòcrata

Era representarà l’experiència política al costat d’un Guillem Casal que s’estrenarà formalment malgrat que el fet d’estar al costat de Xavier Espot tots aquests anys li dóna una àmplia visió de la manera de fer i del comportament polític probablement més actualitzat. De fet, aquesta barreja d’experiència i joventut però, alhora, de suposada bona inserció política ha estat buscada des del comitè parroquial. Es buscava un perfil tècnic que Mandicó en aquest cas no complia.

Si la llista territorial està tancada almenys en les posicions capdavanteres -cal definir un primer suplent que podria ser clau en funció del paper que pugui acabar assumint Casal en funció de victòria global demòcrata-, no està gens clar, almenys no del tot, qui assumirà la representació canillenca en la candidatura nacional taronja. No obstant, té possibilitats de tornar a ocupar un lloc de rellevància l’actual presidenta suplent del grup parlamentari demòcrata i ex-subsíndica i ex-cònsol menor Mònica Bonell.

Comentaris (19)

Trending