Demòcrates assegura estar en bona situació pressupostària tot i donar 20.000 euros per la Covid

La principal formació de Govern ha celebrat la primera reunió presencial de l’executiva després de l’esclat de la pandèmia i ha començat a preparar el congrés ordinari que ha de celebrar a la tardor

Un moment de la reunió celebrada a la seu del partit.
Un moment de la reunió celebrada a la seu del partit. Demòcrates

La situació pressupostària de Demòcrates és bona tot i donar 20.000 euros al fons solidari per combatre les despeses generades per la Covid. La primera formació que dóna suport al Govern ha celebrat la primera reunió presencial de la seva executiva després de l’esclat de la pandèmia. Entre altres coses ha començat a preparar el congrés ordinari que està previst que se celebri a la tardor.

Durant la reunió, els principals responsables del partit han informat la resta de membres de qüestions del dia a dia. Així, s’ha exposat que el Tribunal de Comptes ha fet públic l’informe definitiu corresponent a la fiscalització dels comptes anuals i del finançament dels partits polítics de l’exercici 2018 i aquest document no incorpora cap observació ni remarca cap a la gestió financera de Demòcrates. Així se n’ha informat als membres de l’executiva celebrada aquest dimecres al vespre.

En la trobada de l'executiva -fins ara es feien telemàticament i mantenint una periodicitat setmanal- també s’ha aprofitat per analitzar com queda la gestió pressupostària del partit després de la crisi de la Covid-19. La valoració ha estat positiva. En aquest sentit, ja s’ha dit, s’ha especificat que la formació ha donat més de 20.000 euros al fons solidari per pal·liar els efectes de la Covid-19.

També s’ha parlat del contingut de la llei recentment aprovada que rebaixa els sous dels càrrecs electes i de lliure designació, així com el full de ruta que especificarà les línies estratègiques del Govern fins al final de la legislatura, després dels efectes de la pandèmia. I s’ha començat a treballar en la celebració del proper congrés tardoral del partit.

Etiquetes

Comentaris

Trending