El debat sobre l'orientació política de Govern tindrà lloc del 16 al 18 de setembre

La repercussió de la pandèmia del coronavirus i les seves conseqüències en l'economia seran els eixos de la sessió del Consell General

Comentaris

Xavier Espot durant el debat d'investidura.
Xavier Espot durant el debat d'investidura. DEMÒCRATES

La Junta de Presidents que s'ha reunit aquest dimarts ha fixat els dies 16, 17 i 18 de setembre pel debat sobre l'orientació política del Govern. El cap de Govern, Xavier Espot ja ha anunciat que l'afrontarà com un nou debat d'investidura després dels efectes de la pandèmia del coronavirus.

La repercussió econòmica de la crisi en les finances i la reactivació de les empreses seran els principals eixos del debat que s'iniciarà amb la intervenció del cap de Govern. Serà també l'inici del curs parlamentari. Així s'ha decidit en la darrera reunió del curs de la Junta de Presidents que ja no es tornarà a trobar fins el dimecres 9 de setembre.

A banda de les dates del debat d'orientació política, han decidit designar competent a la Comissió Legislativa d'Educació, Recerca, Cultura Joventut i Esports per a conèixer la Proposició de llei de modificació de la Llei 9/2016, del 28 de juny, de creació de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra; designar competent a la Comissió Legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient per a tractar el Projecte de llei del Codi de la circulació i finalment -tot i està pendent d’admissió a tràmit-, la Comissió Legislativa d’Economia per conèixer el Projecte de llei de modificació de la Llei 35/2014, del 27 de novembre, de serveis de confiança electrònica.

Etiquetes

Comentaris

Trending