Concòrdia vol les xifres del personal mèdic del SAAS i la ràtio de pacients en el darrer quinquenni

També demana informació actualitzada del SIAD i ha entrat una pregunta urgent per tenir més informació del projecte de llei per al creixement sostenible i l’habitatge

Comentaris

Maria Àngels Aché, Pol Bartolomé i Núria Segués.
Maria Àngels Aché, Pol Bartolomé i Núria Segués. Concòrdia

La consellera general de Concòrdia, Núria Segués, ha entrat una demanda d’informació per tal que el ministeri de Salut li faciliti la informació del personal mèdic, incloses les diferents especialitats, i també l’administratiu del SAAS del darrer quinquenni. En aquest sentit, també volen la ràtio d’usuaris per cada especialitat. La formació també ha entrat una pregunta urgent per a la sessió de control de demà sobre el futur projecte de llei per al creixement sostenible i l’habitatge.

Segués demana la relació del personal mèdic i també administratiu del SAAS dels darrers cinc anys. Al mateix temps, vol conèixer l’evolució de les graelles salarials per a cada especialitat. La parlamentària sol·licita la ràtio d’usuaris i les derivacions que s’han fet a l’estranger.

La consellera general de Concòrdia també ha demanat les dades actualitzades del Servei d’Atenció Integral a la Dona (SIAD). En concret, pregunta pel nombre de visites, la tipologia i el perfil de les usuàries, així com per al seguiment que s’ha fet en cas d’avortament. En aquest darrer cas, a més, es voldria disposar de la xifra d’interrupcions voluntàries de l’embaràs que hagin facilitat els diferents departaments de Salut dels països veïns.

D’altra banda, el conseller general, Pol Bartolomé, ha entrat una pregunta oral urgent perquè Govern la respongui en la sessió de control de demà. Fa referència al futur projecte de llei per al creixement sostenible i l’habitatge. En aquest cas, vol conèixer la solidesa de les propostes presentades per l’executiu davant dels neguits expressats pels actors implicats.

Comentaris

Trending