Casal acusa l’oposició de fer política sobre el reagrupament familiar

El portaveu del Govern no entén que “posin el crit al cel quan són ells mateixos que diuen que amb l’acord d’associació cal mantenir el control dels fluxos migratoris”

Guillem Casal durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres
Guillem Casal durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres SFGA/JAViladot

El ministre portaveu, Guillem Casal, ha carregat contra els partits de l’oposició davant el nou reglament que endureix els requisits per aquells residents que es vulguin acollir al reagrupament familiar. No entén que “posin el crit al cel quan són ells mateixos que diuen que amb l’acord d’associació cal mantenir el control dels fluxos migratoris”.

L’enduriment de les condicions per portar la família al país continua generant polèmica. Casal ha deixat clar que “els temporers no hi ha tingut mai accés” i no es plantegen cap canvi en aquesta situació. Qui s’hi poden acollir són aquells residents que estan dins la quota general, però ha exposat que “l’acció aprovada és per donar un missatge que el cost de la vida a Andorra és car”.

Ester Molné, ministra de Justícia i Interior.

Relacionat

Molné justifica l’enduriment del reagrupament perquè s’havien més que duplicat les demandes

El portaveu de Govern ha aprofitat la roda de premsa posterior al Consell de Ministres per carregar contra l’oposició. No entén com ara que s’està en negociacions amb Brussel·les per l’acord d’associació “els partits demanen que cal mantenir el control de fluxos migratoris i quan en fem us posen el crit al cel”. En aquest sentit, demana que s’aclareixin i els ha acusat de fer política.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending