Vendre l’immoble de l’antiga clínica de Santa Coloma a Govern “és la millor opció” per la CASS

Actualment s’estan fent les anàlisis tècniques tipus valoracions per arribar a una entesa, però la parapública no tindrà res a veure amb la destinació última que es pugui donar al bé

Una imatge de l'antiga clínica de Santa Coloma.
Una imatge de l'antiga clínica de Santa Coloma. Toni Solanelles

“La millor opció és vendre aquests actius a Govern perquè en faci el que cregui convenient.” La Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) està treballant intensament des del punt de vista tècnic per tal de desprendre’s de l’antiga clínica de Santa Coloma, que ha entrat en un risc important d’enderrocament. A banda, està situada en una zona amb cert perill d’arrossegalls. L’executiu estaria interessat en edificar en aquell punt. I fer-hi habitatges per llogar-los a preus assequibles.

El treball tècnic que s’està realitzant ara, segons que ha donat a entendre el membre del consell d’administració de la CASS i president del Fons de Reserva de Jubilació (FRJ), Jordi Cinca, correspon a les valoracions, als peritatges, per estimar què val el bé, que no dóna actualment cap rendiment a la CASS. Les valoracions haurien de permetre “materialitzar” la compra venda i passar l’immoble de la CASS al Govern.

Rètol de la CASS a la façana de la parapública.

Relacionat

La CASS es mostra oberta a vendre el terreny on hi ha bastida l’antiga clínica Santa Coloma

Cinca ha deixat clar que l’antiga clínica, força malmesa, es vendria al Govern “perquè en faci el que cregui convenient i de la manera que cregui convenient”, evidenciant notòriament que la parapública en cap cas no entrarà a participar en la política d’habitatge governamental. El membre del consell d’administració de la CASS també ha assegurat que no hi ha res, que hores d’ara en tingui coneixement la parapública, sobre un possible traspàs dels edificis de Prada Casadet a l’Institut Nacional de l’Habitatge.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending