Contacte directe per conèixer la realitat de les representants dels assalariats a la CASS

Montserrat Martínez i Jacqueline Caubet posen en marxa a partir de dimarts que ve atencions personalitzades amb cita prèvia

Façana principal de la CASS.
Façana principal de la CASS. Toni Solanelles

Les dues representants dels afiliats a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) volen saber més quins problemes pateix la ciutadania i, alhora, pretenen acostar la institució a la població. Amb aquest objectiu, i a partir de dimarts que ve, posen en marxa els dimarts de contacte directe amb els assalariats. Qui ho vulgui podrà traslladar o bé a Montserrat Martínez o bé a Jacqueline Caubet o a totes dues aquells neguits que escaiguin.

L’atenció es farà els dimarts, a partir del que ve, de 2/4 de 3 de la tarda a 2/4 de 5 a la sisena planta de l’edifici administratiu de la CASS, al carrer Joan Maragall d’Andorra la Vella. Serà una atenció personalitzada, però caldrà demanar hora prèviament trucar al 870800. Martínez i Caubet esperen rebre aquells assegurats que vulguin “expressar-nos inquietuds o propostes de millora”.

Caubet hi ha afegit que es tracta d’“assabentar-nos millor del que està passant i perquè tothom pugui tenir accés a nosaltres i no només les persones que ens coneixen, que és el que està passant ara”. La representant dels assalariats ha afirmat que “volem atansar la CASS a l’assegurat i també tenir una imatge real del tracte que reben, obstacles amb els que es puguin trobar, necessitats…”

Comentaris (2)

Trending