Carles Enseñat presidirà la comissió per trobar solucions a la viabilitat del sistema de pensions

La socialdemòcrata Susanna Vela serà la segona al capdavant de l`’òrgan, que ja s’ha posat en marxa establint un calendari inicial de treballs

Un instant de la primera reunió de la comissió pel futur del sistema de pensions.
Un instant de la primera reunió de la comissió pel futur del sistema de pensions. Consell General

La comissió parlamentària que ha de buscar solucions per garantir el futur del sistema de pensions ja s’ha posat en marxa. La mateixa síndica general, Roser Suñé, ha presidit la primera sessió, durant la qual s’ha escollit Carles Enseñat i Susanna Vela com a president i vicepresidenta, respectivament. A més, s’ha establert una previsió inicial del calendari de treball.

El nou òrgan ha quedat constituït, seguint l’acord aprovat ara fa unes setmanes per les cinc bancades al ple del Consell. La primera reunió de la comissió d’estudi per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació de la CASS ha estat presidida per Suñé, i en ella també han participat els consellers generals Carles Naudi i Raül Ferré (Ciutadans Compromesos), Oliver Alís, Joan Carles Camp i Josep Pintat (Terceravia), Ferran Costa i Eva López (Liberals), Susanna Vela i Pere López (Partit Socialdemòcrata) i Carles Enseñat, Sandra Codina, Berna Coma i Joan Carles Ramos (Demòcrates).

La comissió ha nomenat Enseñat com a president i Vela com a vicepresidenta. També ha establert un primer calendari de treball. La pròxima trobada tindrà lloc el 15 de juny, a partir de les dotze del migdia.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending