El PS s’interessa pels projectes de la ‘incubadora 3D’ impulsada pel Consorci Zona Franca i Leitat

Els socialdemòcrates Pere López i Quim Miró es reuneixen a Barcelona amb els responsables de l’entitat pública que busca la dinamització econòmica de l’àrea metropolitana per avaluar possibles aliances o cooperació

Pere Navarro amb Pere López i Quim Miró.
Pere Navarro amb Pere López i Quim Miró. ZONA FRANCA BARCELONA

Els consellers generals socialdemòcrates Pere López i Quim Miró s’han reunit aquest matí a Barcelona amb els responsables del Consorci de la Zona Franca, i especialment amb el seu president executiu, l’exdirigent del PSC Pere Navarro. L’objectiu de la trobada, a banda de conèixer els projectes en què treballa l’ens públic de dinamització econòmica de l’àrea metropolitana, era també avaluar possibles aliances, estratègies de cooperació entre aquell consorci i Andorra.

Un dels projectes sobre els quals més interès han mostrat les dues parts és la ‘incubadora 3D’ que impulsa el Consorci conjuntament amb la firma catalana Leitat, que acaba de firmar un conveni amb Actua per mirar d’acostar la tecnologia 3D al Principat. A petita escala, el que fan el Consorci de la Zona Franca i el centre tecnològic Leitat a Barcelona, amb el suport dels fons Feder, és el que es podria mirar de fer a Andorra.

Marc Galabert, Marc Pons, Jordi Gallardo, Jordi Rodríguez i Antoni Navarro durant l'acte.

Relacionat

Conveni per convertir Andorra en una mena de banc de proves per a la tecnologia 3D

López i Miró s’haurien mostrat molt entusiasmats amb el projecte ‘3D Factory Incubator’ i amb la possibilitat d’establir sinergies amb el consorci barceloní més enllà estrictament de la impressió 3D, atès que l’ens públic esdevé un pol de dinamització molt important i amb generació de recursos o ‘know how’ que poden ser compartits.

Comentaris

Trending