Petició a Change.org perquè es respectin els drets dels temporers

La demanda reclama que es garanteixi el temps de permanència al país atorgar per cada permís laboral i la cobertura sanitària per part de la CASS

Comentaris

La petició a Change.org
La petició a Change.org

La plataforma Change.org ha publicat una petició mitjançant la qual es reclama que es garanteixin els drets dels temporers a Andorra malgrat la crisi del coronavirus. També es vol que s’asseguri que podran gaudir dels serveis de la CASS i es denuncia que hi ha casos de persones que han estat acomiadats i, fins i tot, se’ls ha fet fora del pis.

La petició ha recollit ja prop de 300 suports. En concret, es reclama que “es respecti el temps de permanència i estança al Principat segons l’acordat a cada permís laboral atorgat”. També es vol que es “garanteixi i brindi els serveis de la CASS a tots els temporers que, per aquesta crisi del coronavirus, han estat afectats i desvinculats del seu treball i habitatges en alguns casos, sense avís previ”.

Es posa en relleu que “molts de nosaltres estem en una situació de quarantena i hem d’organitzar la nostra sortida de la Unió Europea i del Principat a cada país d’origen o a on residíem d’una forma organitzada i no caòtica”. Per això, es demana “col·laboració brindant-nos la tranquil·litat que es respectaran els temps estipulats de vigència del permís de les targetes verdes atorgades i de les prestacions de salut”.

Podeu accedir a la petició mitjançant aquest enllaç

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending