Permís de conduir retirat al causant de l’intent d’'atropellament massiu'

L’home, andorrà de 32 anys, té nombrosos antecedents i està pendent de judici arran d’un cas d’homicidi en una gasolinera de Santa Coloma ara fa vuit anys

-
-
La Batllia ha retirat el permís de conduir al jove que va ser detingut dissabte al matí després de portar el temor i el neguit a l’aparcament privat d’un local d’oci nocturn que hi ha situat a tocar de l’avinguda de Salou, a Andorra la Vella. L’home, andorrà de 32 anys, va ser arrestat després que la policia tingués coneixement de l’intent d’‘atropellament massiu’ que havia protagonitzat durant la matinada. No és la primera vegada que l’arrestat, ara ja alliberat, es veu immers en embolics.

El cas d’aquest jove s’ha convertit en ‘viral’ atès que una gravació de la seva acció va córrer com la pólvora durant la jornada de dissabte. Els fets havien passat de matinada i van fer viure moments de molta tensió a l’aparcament de l’establiment d’oci, que en el moment de l’acció del jove que acabaria arrestat estava ple de gent. Per causes que no han transcendit, el detingut va fer marxa enrere i endavant un parell d’ocasions amb el seu tot terreny Mercedes. Altres dels presents van recriminar el seu comportament i acció i es van abraonar contra el vehicle donant-li cops de peu a la carrosseria i escridassant el conductor.

Els fets, que han esdevingut virals gràcies a una gravació de mòbil, van succeir la matinada de dissabte en l'estacionament privat d'una local d'oci nocturn a tocar de l'avinguda Salou

Sortosament no es van haver de lamentar danys ni personals ni materials. Però l’acció va valdre perquè la policia es mobilitzés per cercar l’home i l’acabés detenint acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva i un altre contra la integritat física i moral. Durant tota la jornada de dissabte va estar tancat a les cel·les del despatx central de policia fins que ahir a primera hora de la tarda va passar a disposició judicial. No n’han transcendit gaire detalls més més enllà que no ha ingressat al centre penitenciari i que se li ha retirat el permís de conduir però, per ara, no se sap durant quin termini de temps.

L’home té diferents antecedents, la policia el considera com una persona conflictiva i, ara mateix i com a mínim, encara està pendent d’un judici processat almenys per un delicte de lesions combinat amb una qüestió d’odi racial. I tot plegat en un cas relacionat amb la mort d’un exresident gallec, d’un cas d’homicidi que hi va haver el setembre del 2011 en una gasolinera de Santa Coloma i que encara no s’ha jutjat. Per aquest cas, el jove de l’intent d’atropellament ja va estar al centre penitenciari de manera provisional.

Resulta que la navalla que va acabar causant la ferida mortal al difunt era propietat del conductor del Mercedes Benz. I va ser aquest home qui aquell dia, de matinada, quan tenia 24 anys, la va posar en joc. Acompanyava qui acabaria morint en la batussa. Seu era el vehicle amb el qual es van desplaçar fins la gasolinera on van tenir lloc els fets. I al cotxe hi tenia el ganivet que va canviar de mans en el marc d’un forcejament. El cas s’ha de jutjar i en principi la ganivetada mortal s’atribueix a un altre home contra el qual s’hauria enfrontat la víctima i l’ara protagonista dels fets de l’estacionament del local d’oci nocturn.

-

Relacionat

Detingut un resident acusat d’intentar un ‘atropellament massiu’ 

Comentaris (5)

Trending