Detingut un resident acusat d’intentar un ‘atropellament massiu’ 

(AMB VÍDEO) L’home ha fet marxa endavant i enrere en diverses ocasions en l’aparcament privat d’un local d’oci nocturn situat a tocar de l’avinguda Salou d’Andorra la Vella

-
-
S’han viscut moments de tensió durant uns minuts. Per causes que no han transcendit, el conductor d’un vehicle Mercedes Benz ha protagonitzat aquesta matinada un intent d’atropellament a l’interior d’un aparcament exterior privat d’un local d’oci nocturn que està situat a tocar de l’avinguda Salou d’Andorra la Vella. Arran de l’alarma que ha suscitat l’actuació del conductor i de les imatges que n’han transcendit, la policia ha acabat detenint l’home.

Enmig de cert neguit, temor i estupefacció i entre els crits d’algunes desenes de joves que estaven a l’exterior del local d’esbarjo, el conductor del vehicle tot terreny, en el carril de sortida de l’espai en destinació ja a l’avinguda Salou, ha fet marxa endavant i enrere, a notable velocitat, en diverses ocasions. Alguns dels presents han recriminat l’actitud del conductor -un resident d’una trentena d’anys- i fins i tot han colpejat al vehicle.

Finalment, l’home ha tornat a accelerar tot circulant endavant i s’ha incorporat a l’avinguda Salou per allunyar-se del lloc. Hores després, i davant de l’alarma generada pel comportament infractor del conductor -sortosament no ha causat danys a ningú-, la policia l’ha identificat i l’ha anat a cercar tot detenint-lo. Se l’acusa d’un delicte contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física. Es preveu que passi a disposició judicial durant la jornada de diumenge.

Comentaris (15)

Trending