Vuit activitats dirigides per a Pasqua a la Massana

Els joves ja poden apuntar-se al Punt 400 a les que els hi resultin més atractives ja que estan limitades a 20 places

Una de les activitats de l'aniversari del centre jove.
Una de les activitats de l'aniversari del centre jove.

La Massana es prepara per oferir activitats diverses als joves de la parròquia i d'Ordino per les vacances escolars de Setmana Santa. A banda de l'oferta que hi ha habitualment en el punt jove massanenc se sumen vuit de dirigides amb una temàtica molt variada que va des dels esports a la cuina o sortides en diferents punts d'interès el país com Caldea o a la bolera.

La Massana ofereix, de l’11 al 22 d’abril, vuit activitats dirigides, una per dia laborable, per divertir-se durant les vacances escolars de Pasqua. A aquesta oferta s’hi afegeix l'habitual del centre jove, d’accés lliure. Els joves ja es poden inscriure al Punt 400 a les activitats que els hi siguin més atractives, ja que estan limitades a 20 places, i que abracen diferents àmbits com els esports, taller de cuina i sortides a Caldea, a l’espai Zerolatency o per jugar a les bitlles.

En aquest sentit, el conseller d'Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, ha emfatitzat que "per a nosaltres, la franja de l'adolescència és vital: hem d'oferir-los activitats que s'adaptin als seus gustos i necessitats, al mateix temps que els hem de transmetre valors". A més, ha recordat que es fa de forma coordinada amb el centre jove d'Ordino.

Etiquetes

Comentaris

Trending