Els veïns del Pas celebren que el comú netegi els carrers… dos mesos després del que haurien volgut

Lamenten que fins que no s’ha denunciat la situació a través dels mitjans de comunicació, els responsables comunals no han posat fil a l’agulla

Una màquina treballant aquest matí al Pas en la retirada de la neu acumulada.
Una màquina treballant aquest matí al Pas en la retirada de la neu acumulada.

Satisfacció d’una banda, més enuig per l’altra. Els veïns del Pas de la Casa celebren que el comú -o l’empresa contractada a l’efecte- finalment hagi procedit a retirar la neu dels carrers de la localitat i, des d’anit, estigui netejant els vials, que en molts casos eren impracticables. Però lamenten que no s’hagi actuat fins que la denúncia no s’ha fet pública a través dels mitjans de comunicació.

Ja entenen els veïns enutjats que el Pas de la Casa és una localitat de neu i que mentre duren els episodis nivals no treu cap retirar la neu. Però recorden que fa setmanes que no hi ha cap nevada destacada i, amb tot, els carrers han continuat oferint un panorama molt decebedor. Gel acumulat que suposa un perill, neu embrutida que dóna mala imatges, espais impracticables on haurien de poder jugar infants o caminar persones amb dificultats de mobilitat.

El malestar al Pas és evident per moltes circumstàncies. I es lamenta que des de les administracions públiques en el seu conjunt tinguin abandonada la localitat que, encara ara, genera una part important de la riquesa del país. Per això demanen una actuació decidida per millorar la imatge que ofereix la vila encampadana des de tots els punts de vista.

Comentaris (8)

Trending