Veïns de Fiter i Rossell es queixen pel soroll d’unes obres nocturnes a l’avinguda

(AMB VÍDEO) Els treballs de fresat de l’asfalt es van iniciar passades les 10 de la nit amb el vial obert al trànsit i sense cap mesura de senyalització

Els treballs que es feien anit.
Els treballs que es feien anit.

Veïns de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes treuen foc pels queixals. Aquesta nit passada han dormit ben malament els que han pogut dormir. Essencialment aquells que resideixen al tomb del Pont dels Escalls. Uns treballs a la via pública fins a altes hores de la matinada amb un soroll eixordador ha indignat molts dels veïns de la zona. El fresat de l’asfalt, que era en gran part l’obra que s’estava executant en aquell moment, es deixava sentir.

Els treballs es van iniciar poc després de les 10 de la nit, amb diversos operaris i maquinària. El fet que en alguns casos es tinguin les finestres obertes per les temperatures que encara fan, comporta que el soroll de la maquinària fos encara més evident. A banda, lamenten altres dels consultats, els treballs es van fer sense cap tipus de senyalització ni mesura de precaució. I això que el vial estava obert al trànsit de manera general. Cert que aquelles hores el volum circulatori és minso però, amb tot, bé hi passaven vehicles que en algun cas va patir algun ensurt.

Els veïns de la zona esperen que l’episodi no es torni a repetir. I que si s’han de fer els treballs, es facin en hores menys intempestives i adoptant les mesures necessàries tant per pal·liar la contaminació acústica com per assegurar tant els treballadors de l’obra com aquelles persones que hagin de circular per l’indret si és que el trànsit es manté.

Comentaris (17)

Trending