Els veïns de la carretera d’Engolasters treuen foc pels queixals amb el nou pas de vianants alçat

Els mateixos ciutadans que van reclamar mesures al comú per mirar d’aconseguir que els vehicles no anessin a tanta velocitat lamenten ara l’actuació per excessiva i demanen que es faci marxa enrere

Pas de vianants alçat a Escaldes

Els veïns de la carretera d’Engolasters estan que trinen. Sí que van demanar al comú que adoptés alguna mesura per mirar d’aconseguir que es rebaixés la velocitat que agafen els vehicles a l’inici del vial o just abans d’arribar a la rotonda de la carretera general segons la direcció en què es vagi, però el que de cap manera volien és que “per resoldre un problema, se’n creés un altre”. I consideren del tot fora de lloc el pas de vianants alçat que s’està construint.

De fet, els veïns el que haurien volgut és que es posés algun tipus de senyalització que fos suficient perquè els conductors fossin conscients de la situació i que, en ser una zona de pas per a molts vianants, no anessin amb la celeritat que de vegades ho fan. Però el gruix que s’ha donat al pas de vianants, encara no acabat, ha sorprès tant als veïns que els ha dut a la indignació i a reclamar que es faci marxa enrere i es deixi el pas tal i com estava. De fet, asseguren veïns de la zona, avui ja hi ha hagut diversos residents en aquell indret que han descartat agafar el cotxe perquè el pas alçat els comportava un problema.

Operaris del comú treballen en el pas de vianants.

Relacionat

Escaldes inicia una campanya per millorar la seguretat dels passos de vianants

Els veïns s’han queixat als responsables de l’obra, que els han deixat clar que els treballs encara no estan acabats i que aquest dijous s’haurien d’acabar de polir. Però el veïnat no està gens content. De fet, tot el contrari. D’aquí que demanen que abans que sigui tard s’opti per retirar el que s’ha fet. En principi, la mesura aplicada pel comú no és una qüestió aïllada de la carretera d’Engolasters. S’està adoptant per a d’altres punts de la parròquia i en més indrets que es vol fer. Una altra cosa és que els càlculs s’hagin passat de voltes. El malestar veïnal, però, és evident.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending