Escaldes inicia una campanya per millorar la seguretat dels passos de vianants

Tècnics del comú han treballat en els situats a l’inici de la carretera d’Engolasters per aixecar-los i, d’aquesta forma, garantir que els vehicles redueixen la velocitat quan els han de creuar

Operaris del comú treballen en el pas de vianants.
Operaris del comú treballen en el pas de vianants. Comú d'Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany ha iniciat una campanya per millorar la seguretat dels passos de vianants a diferents punts de la parròquia. La idea és elevar-los per obligar els vehicles a reduir la velocitat a l’hora de passar per sobre. La voluntat és assegurar una convivència pacífica entre persones i cotxes.

Un dels punts en els quals s’ha començat aquest projecte és a la carretera d’Engolasters. Tècnics del comú treballaven aquest matí per aixecar el primer dels passos per a persones de la via, al costat de la rotonda d’enllaç amb la general 2.

La voluntat, segons s’ha explicat des del comú a través d’una piulada al compte de Twitter oficial és “adaptar els nostres carrers per a reduir la velocitat dels vehicles”. D’aquesta forma, es vol aconseguir “una convivència segura entre aquests i els vianants”.

La carretera d’Engolasters és només un dels primers punts sobre els quals s’actua. Fonts comunals han explicat que en les setmanes vinents es continuaran fent actuacions similars a altres llocs sensibles de la xarxa viària de la parròquia.

Comentaris (6)

Trending