Treballs continuats fins dissabte al matí per embastar la passarel·la Rosa Ferrer

La plataforma ja es mostra en tota la seva extensió, i el fet de treballar en la soldadura i operar damunt la via ha obligat a tancar en permanència el carrer Doctor Vilanova

La plataforma ja es veu en tota la seva extensió.
La plataforma ja es veu en tota la seva extensió. Toni Solanelles

Fins dissabte a primera hora del matí ha d’estar tancat al trànsit el carrer Doctor Vilanova per tal que els operaris de les empreses que participen en el muntatge de la plataforma que enllaça la Plaça del Poble amb el carrer de la Vall puguin fer els treballs centrals de la col·locació de la passarel·la, que des d’aquest migdia ja es veu en la seva extensió. Són pràcticament trenta metres en forma curvilínia.

Després de diversos treballs, aquest migdia s’han col·locat els trams que queden just al damunt de la via, això ha obligat a tallar el carrer a la circulació. I aquesta situació hauria de continuar així durant tot el divendres i la matinada de dissabte. Després, i a partir de dilluns que ve, hi haurà fins al matí de divendres treballs nocturns que també faran tancar el vial a la circulació, tant la rodada com la de vianants.

Vista de les obres de la passarel·la a tocar el carrer Doctor Vilanova.

Relacionat

El carrer Doctor Vilanova quedarà tancat al trànsit des de dijous al migdia i fins dissabte

De fet, fins a final de mes es poden produir en qualsevol moment talls viaris, encara que no s’haurien d’allargar massa durant el dia, per tal de moure maquinària o dur algunes feines que puguin tenir afectació sobre el carrer. Hores d’ara, segons les fonts consultades, s’està en línia amb les previsions. És a dir, els treballs s’estan desenvolupant sense incidències i segons allò establert.

Comentaris

Trending