El carrer Doctor Vilanova quedarà tancat al trànsit des de dijous al migdia i fins dissabte

Aquests darrers dies s’han intensificat els treballs de soldadura de la plataforma que uneix la Plaça del Poble i el carrer de la Vall i durant tota aquesta segona quinzena de novembre poden causar petites alteracions en la circulació

Vista de les obres de la passarel·la a tocar el carrer Doctor Vilanova.
Vista de les obres de la passarel·la a tocar el carrer Doctor Vilanova. Toni Solanelles

Durant tota la segona quinzena d’aquest novembre hi poden haver, durant el dia, petits talls de circulació al carrer Doctor Vilanova lligats a les obres de construcció de la passarel·la que enllaça la Plaça del Poble amb el carrer de la Vall. Seran interrupcions molt breus per qüestions de seguretat o de logística, vinculats al desplaçament de materials amb grua. Les tasques per construir el denominat passatge Rosa Ferrer s’han intensificat els darrers dies. I de dijous al migdia fins a dissabte obligaran a tancar del tot el carrer.

Els treballs en qüestió no només afecten el carrer. En alguns casos també impedeixen l’accés a l’aparcament del Consell General. I és que la bastida des d’on s’està soldant i muntant l’estructura que dóna peu a la nova passarel·la està emplaçada just a tocar l’entrada al pàrquing soterrani de la seu parlamentària. En cas necessari, s’habilitaria el pas que pertoqués. Les obres, per ara, van sobre allò previst, encara que és clar que hi ha petites modificacions en el pla de treball sobre el terreny.

Aquestes properes nits hi haurà talls nocturns, però del 19 de novembre a la 1 del migdia fins a les 6 del dia 21 es tancar el vial del tot per poder-hi fer treballs de rasa de dia i de soldadura de nit

La plataforma, de prop de trenta metres de longitud i quatre d’amplada, ha estat fabricada per la firma Estructures Arqué, que algunes fonts han deixat clar que no va tenir a veure ni amb el pont de Madrid ni amb el de París. Es tracta, però, d’una companyia catalana, amb seu a Soses (Lleida) i un parell de delegacions en altres punts del territori català, que té una bona requesta en treballs d’aquestes característiques. Els treballs de soldadura de la plataforma s’han intensificat darrerament.

La darrera planificació del ministeri d’Ordenament Terristorial preveu que aquesta propera nit i les dues següents (la de dilluns a dimarts i la de dimarts a dimecres) la circulació al carrer Doctor Vilanova quedarà tallada de les 22 hores d’un dia fins a les 6 del matí del dia següent. La interrupció més gran s’hauria de produir del dijous vinent, 19 de novembre, a la 1 del migdia i fins a les 6 del matí del proper dissabte, 21 de novembre.

Vista de la bastida i el muntatge de la plataforma damunt la pilona que la sustentarà.

Relacionat

El passatge Rosa Ferrer ensenya un trosset més del seu camí

Entre aquests dos dies el carrer Doctor Vilanova quedarà tallat a la circulació per treballs de rasa en horari diürn i de soldadura en horari nocturn. Posteriorment, la previsió és que hi torni a haver interrupcions nocturnes durant la setmana del 23 al 27 de novembre. Els talls començarien cada dia de dilluns a dijous a les 10 de la nit i acabarien a les 6 del matí del dia següent, quedant ara per ara el trànsit definitivament restablert el divendres 27 de novembre a partir de les 6 del matí.

Comentaris

Trending