Treballadors del comú consideren que haurien de tenir les mateixes millores que els de Naturland

Funcionaris de Sant Julià es consideren discriminats i volen beneficiar-se dels avantatges socials , com la contractació d'una assegurança complementària i de baixa.

Comentaris

Edifici del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici del comú de Sant Julià de Lòria. Altaveu

La proposta de la direcció de Naturland de millorar les condicions laborals dels seus treballadors ha provocat sorpresa i malestar entre alguns funcionaris del comú. Precisament, aquest dimecres hi ha reunió, que ja estava programada, de l'associació de treballadors comunals. La direcció del parc, ofereix un seguit d'avantatges socials per als treballadors, com la contractació d'una assegurança complementària i de baixa

El cost d'aquesta assegurança estarà compartida entre l'empresa i els empleats, amb un repartiment del 66,66%  part empresa i 33,33% part empleat. L'acció s'emmarca en les línies estratègiques de Camprabassa, la societat gestora del parc, per a aquest exercici, i figura com un dels objectius a assolir aquest any, juntament amb el foment de la implicació dels esmentats treballadors amb el pla, que va ser aprovat en la junta d'accionistes de l'any passat.

Les millores per als treballadors han causat sorpresa i malestar entre part dels funcionaris del comú lauredià, que es consideren discriminats i que creuen que també se'ls haurien d'aplicar. Tot i no estar previst, el tema es pot tractar a la reunió que ha convocat l'associació aquest dimecres al Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Comentaris (13)

Trending