Els tallers de Pasqua de la Massana incorporen el rugbi

Prop de noranta infants participen en l’oferta de l’esplai massanenc que comptarà amb tots els protocols per mantenir les mesures de seguretat

Infants a l'escola de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR).
Infants a l'escola de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR). FAR

El departament d’Educació, Joventut i Esports del comú de la Massana ha organitzat els tallers de Pasqua en base als protocols per mantenir les mesures de seguretat. Per això s’ha repartit la norantena d’infants inscrits en diferents grups, tenint en compte que els menors de sis anys formen part de grups de quinze com a màxim, i a partir d’aquesta edat la xifra màxima és de vint.

Durant dues setmanes, els inscrits participaran en diferents activitats. “Intentem que les propostes tinguin a veure amb l’època de l’any perquè així els nens a més de divertir-se també es van introduint a diferents aspectes de la nostra cultura i tradicions”, explica el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet. Per això, aquests dies els infants estan fent tallers de cuina de la mona de Pasqua, gimcanes per buscar els ous o projeccions de pel·lícules sobre la Pasqua.

D’altra banda, “també és un bon moment per fer viure noves experiències als infants i per això enguany hem introduït el rugbi”, explica Poulet. La setmana que ve, durant tres matins, els infants faran un estatge per descobrir aquest esport tan arrelat al país.

S’intenta que els infants passin la major part de temps possible a l’aire lliure i per això també s’organitzen jocs i passejades pels camins de la parròquia. Els infants ja estan plenament acostumats a les mesures per prevenir el contagi: es desinfecten les mans cada cop que entren i surten d’un espai. La mascareta és obligatòria en tot moment i només se la treuen al moment de berenar. Els espais s’airegen diversos cops al dia i també es desinfecten les joguines i material.

Etiquetes

Comentaris

Trending