Sant Julià renova el gimnàs de LAUesport

El comú ha signat un contracte de compra de material amb una empresa per un preu de 179.000 euros

Moment de la signatura del conveni per renovar la maquinària del gimnàs de LAUesport.
Moment de la signatura del conveni per renovar la maquinària del gimnàs de LAUesport. Comú de Sant Julià de Lòria

El comú de Sant Julià de Lòria ha signat un contracte aquest dijous amb l’empresa Salter Esport per la compravenda de maquinària esportiva. D’aquesta manera, es permetrà renovar totalment l’espai del gimnàs de LAUesport. L’acord ha estat xifrat en poc més de 179.000 euros.

El contracte signat entre les dues parts estableix uns terminis de pagament a través d’una quota mensual a comptar des del gener del 2023 i fins al desembre del 2028. D’aquesta manera, la corporació podrà assumir còmodament la renovació d’un dels espais més utilitzats pels usuaris de LAUesport.

L’adaptació de l’espai comportarà que el servei es vegi interromput durant unes tres setmanes, però des de LAUesport asseguren que s’arribarà a acords amb altres instal·lacions del país per tal que els usuaris no perdin l'opció de fer els seus entrenaments. El cònsol major, Josep Majoral ha manifestat que “és un bon acord perquè ens permet renovar l’espai sense fer un gran esforç econòmic de cop i era una necessitat que havíem constatat”.

Entre el material adquirit, que arribarà a primers de setembre, hi ha bancs per fer abdominals, peses, cintes de córrer, estores per a la pràctica del fitness, bicicletes, el·líptiques, rems, barres fixes, zones d'entrenament, escales, plataformes per a salts, sacs de boxa, ancoratges, cinturons i cordes.

Comentaris (1)

Trending