Sandra Tudó jura com a nova secretària general del comú d’Escaldes

El nomenament es farà efectiu el pròxim dia 1 de setembre, i compaginarà el càrrec amb el de consellera d’Ordino fins al dia 30 del mateix mes

Cerni Escalé i Sandra Tudó durant el jurament de la nova secretària general.
Cerni Escalé i Sandra Tudó durant el jurament de la nova secretària general.

Escaldes-Engordany ja ha fet efectiva la incorporació de la nova secretària general del comú. Aquest dilluns Sandra Tudó ha fet jurament del càrrec, després de rebre el vot positiu de tota la corporació. D’aquesta manera, el pròxim 1 de setembre es farà efectiu del nomenament, i Cerni Escalé deixarà el lloc que ha ocupat els darrers dos anys en detriment de Tudó. Per la seva banda, Tudó ho compaginarà fins al 30 de setembre amb el comú d’Ordino.

 

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, ha assegurat que “a partir de l’1 de setembre comencem una nova etapa”. Aquest serà el dia que es farà efectiu el nomenament de Tudó com a secretària general del comú. Gili ha aprofitat l’ocasió per encoratjar Tudó a “agafar el repte amb il·lusió, perquè hi haurà moments complicats i és una feina de responsabilitat i d’implicació de tots els dies de l’any”.

La nouvinguda al comú d’Escaldes també ha rebut ànims i unes paraules per part dels consellers de l’oposició. D’una banda, Miquel Aleix ha ofert la seva ajuda i col·laboració en “qualsevol cosa que necessiti”. Així mateix, Nuria Barquín ha destacat que “sabem que té responsabilitat i ganes de treballar” i li ha desitjat “molts encerts” en aquesta nova etapa que comença Tudó.

D’altra banda, també ha estat l’ocasió per acomiadar Cerni Escalé, que va anunciar temps enrere la posada en marxa del nou projecte Concòrdia, que lidera conjuntament amb Cerni Cairat. Gili ha remarcat que “hem viscut moltes coses, grans reptes, però ara té nous projectes i li desitgem molts encerts”. Així mateix, Aleix i Barquín han agraït “el servei prestat des de l’inici de la legislatura”.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending