La Ruta de la Tapa de Sant Julià fa rècord i ven de mitjana més de 2.300 racions diàries

L’edició d’aquest any s’ha saldat amb 9.217 tapes venudes en quatre dies mentre que l’any passat se’n van vendre 9.829 amb deu dies, fet que ha suposat uns ingressos globals de 36.868 euros

Comentaris

Participants en la Ruta de la Tapa.
Participants en la Ruta de la Tapa. Comú de Sant Julià de Lòria

L’edició 2024 de la Ruta de la Tapa s’ha saldat amb la xifra rècord de 9.217 tapes venudes per les 9.829 que es van vendre el 2023, tot i que cal tenir en compte que l’edició de l’any passat va durar deu dies i enguany només s’ha concentrat en quatre. Això suposa que mentre l’any passat es va assolir una mitjana diària de 982,9 tapes, aquest any el resultat és de més de 2.300 tapes diàries, una xifra que “parla per sí sola de l’èxit de la quinzena edició”.

Segons s’ha informat des del comú de Sant Julià de Lòria, dels 14 establiments participants, tres d’ells han superat la xifra de més de 1.000 tapes venudes. En conjunt, si es té en compte que el cost de la tapa acompanyada d’una cervesa Estrella Damm o una altra beguda tenia un cost de 4 euros, la Ruta de la Tapa 2024 ha reportat a les arques dels establiments 36.868 euros.

El dia de més consum va ser el divendres 10 de maig amb un total de 3.327 tapes venudes el que va suposar uns ingressos de 13.308 euros. Aquests registres donen “una bona mostra” del moviment que ha generat aquesta iniciativa plenament consolidada al teixit econòmic de la parròquia. De fet, durant els quatre dies de durada els carrers de la parròquia han estat molt plens de gent. Ara, només queda preparar la propera edició i lliurar els premis d’aquest any als restauradors en un acte que tindrà lloc el 29 de maig a la sala Sergi Mas.

Comentaris (3)

Trending