La Ruta de la Tapa s’inaugura amb novetats per augmentar l’afluència malgrat la reducció de dies

Els mags, el Corretapes i la promoció amb influencers han de contribuir a la dinamització de la parròquia en una activitat que ha passat d'un mes a dues setmanes

Comentaris

La restauradora Anna Porquet (dreta a l'esquerra de la imatge) explica al cònsol i als consellers el contingut de la seva tapa, la brandada Blanca Neus.
La restauradora Anna Porquet (dreta a l'esquerra de la imatge) explica al cònsol i als consellers el contingut de la seva tapa, la brandada Blanca Neus. BRU NOYA

La catorzena edició de la Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria s'ha inaugurat oficialment aquest dimecres. Hi participen 12 establiments, s'ha mantingut el preu de 3,5 euros per una tapa i una cervesa, i la durada ha passat d'un mes a dues setmanes a petició dels restauradors. Pel cònsol major, Josep Majoral "és una ocasió més per dinamitzar la parròquia".

Majoral ha dit que "és un establiment més que consolidat a la parròquia però tot i això, cada any s'intenten aportar més novetats". El cònsol ha esmentat els espectacles de màgia de la mà del mag Esparragow (l'11 de maig a partir de les 19.30 hores), el mag andorrà Marc Ferrer (el 17 de maig a partir de les 19 hores), i el mag Centenarius (el 18 de maig a partir de les 19.30 hores).

També hi haurà el corretapes, organitzat per la Colla Laurediana, en el qual també prendrà part la banda dels germans McClown, i que tindrà lloc el 12 de maig, a partir de les 19 hores, i el 13 de maig a partir de les 19.30 hores. El corretapes farà el recorregut de tots els bars que estan inscrits. "Volem donar un to de festa al voltant de la Ruta", ha afegit

Una altra de les novetats, és que el comú ha treballat amb la promoció de la Ruta a les xarxes socials mitjançant unes influencers gastronòmiques i culturals que han visitat els diversos establiments participants, i entre elles, l'andorrana Regadera Foodie.

Malgrat la bona acceptació que té la Ruta, Majoral creu que serà difícil arribar 6.200 tapes venudes i a les 4.700 votacions registrades durant l'edició de l'any passat, "sobretot tenint en compte que hiu haurà la meitat de dies". Després de l'edició 2022 es van fer unes enquestes als restauradors i aquests van optar per centrar-se en només dues setmanes. "Preferien quinze dies de dimarts a dissabte i així ho hem fet".

Comentaris

Trending